***       Водещите вечерни новини       на 3 април 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 3 април 
Коментари Харесай

Водещите новини! „Тъжни резултати“ на изборите у нас. Утре Финландия става член на НАТО


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 3 април   

 

17 неистини е изрекъл по време на предизборната акция Костадин Костадинов от „ Възраждане “. Редом до него с 11 погрешни изказвания се подреждат съпартиецът му Цончо Ганев, както и Делян Добрев от ГЕРБ, демонстрира информация на платформата „ Лъжеш ли? “.

Платформата беше основана наскоро по самодейност на група младежи за битка с дезинформацията. Предишни разбори на „ Лъжеш ли? “ още веднъж демонстрираха, че Костадин Костадинов изрича максимален брой погрешни изказвания в хода на акцията за изборите през октомври предходната година.  

„ С 28 погрешни изказвания през тази акция, следвана от ГЕРБ - с 27, трети са Българска социалистическа партия с 9 погрешни изказвания “.

***

Може би не е чак толкоз огромно приключването на мозъци отвън България…

***

Според него, резултатите и изборната интензивност се изясняват ненапълно с умората, неналичието на други възможности и извършените акции. Да се предвижда бъдещо държавно управление щеше да е по-лесно, в случай че ПП-ДБ бяха с първия мандат. Опция за поддръжка ГЕРБ може би би трябвало да търси в „ Демократична България “, съобщи Симеонов.

***

„ За страдание изборната интензивност продължава да се движи в границите на антирекордите, които поставихме предишния път. Така че аргументът, съгласно който връщането на хартиената бюлетина ще върне гласоподавателите пред урните, явно беше неверен. За страдание Българска социалистическа партия продължава с тъжните резултати, само че аз съм сигурен, че моята партия ще откри метод да излезе от тази обстановка и скоро ще тръгне още веднъж напред “.

***

***

Путин реализира още по-голяма граница с НАТО

***

Службите за сигурност на Русия са почнали да конфискуват паспортите на висши функционери и държавни чиновници, с цел да не изоставен страната пред опасността от дезертьори, заяви английският вестник " Файненшъл Таймс ".

Още по времето на руската ера чиновници, които са имали достъп до класифицирана информация, е трябвало да оставят паспортите си на несъмнено място в " специфичен отдел " към ведомството, в което работят.

***

Дали ще е единствената инвестиция, която заобикаля България и отива в Румъния, или ще е първата от доста?

Германската оръжейна компания " Райнметал " заяви през днешния ден, че ще отвори ремонтно-логистичен център в Румъния, който да обслужва танкове, гаубици и друго тежко военно съоръжение, доставено от Запада на Украйна, съобщи ДПА.

***

Германско село избра за кмет сирийски емигрант с безусловно болшинство от 55.41 %, съобщи ДПА, представено от Българска телеграфна агенция.

Риян Алшебъл, 29-годишен емигрант от Сирия, който е дошъл в Германия през 2015 година се яви на изборите в Остелшайм в югозападната провинция Баден-Вюртемберг като безпартиен претендент. Въпреки това той е член на партия " Зелените ".

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР